Diensten

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

i

Lezingen en trainingen

Persoonlijke advisering

w

Coaching

Natuurlijk zijn combinaties mogelijk, al naar behoefte.

De lezingen en trainingen worden in groepsverband bij U op het bedrijf of een andere locatie gegeven. Eerst een uiteenzetting van de inhoud, gevolgd door praktijk. Dit bestrijkt minimaal een half dagdeel, afhankelijk van de groepsgrootte.

Mocht U juist zelf meer verdieping wensen dan is de persoonlijke advisering een aanrader. Gesprekstactiek en valkuilen komen ter sprake. Uw eigen ervaring wordt meegenomen en eventuele “missers” komen ter sprake. Waarom waren het “missers” en waren deze te voorkomen of ten goede te keren? Trek hiervoor minimaal enkele uren uit.

De coaching is het vervolg op de persoonlijke advisering. Geen bemoeizucht, meer evalutie en “bijsturing”. Op uurbasis af te spreken.

Wij zijn enthousiast over ons vak en de mogelijkheden, die een goed acquisitiegesprek U kunnen en zullen bieden. Wij informeren U graag over de inlevingsmogelijkheden in de gesprekspartner en diens wensen, de inhoudelijke communicatie en de resultaatmogelijkheden.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als U contact met ons opneemt en wij komen graag naar U toe voor een open en vrijblijvend gesprek. Ons vak!